Kdo smo

Ukvarjamo se z elektro projektivo, izdelavo krmilnih omar, programiranjem krmilnikov in robotov, avtomatizacijo industrijskih procesov, strojegradnjo ter vzdrževanjem industrijske opreme.

O podjetju

Podjetje PROPEA je bilo ustanovljeno leta 2015, kot uresničitev dolgoletne želje posameznika z veliko mero motivacije, zagnanosti in pripravljenosti za trdo delo. Na samem začetku se je podjetje ukvarjalo z izvedbo elektro instalacij in vzdrževalnih del v industriji. Želja po novem znanju in možnostih pa je podjetje pripeljala do velikega razcveta. Podjetje Propea danes šteje 10 nadobudnih in učečih zaposlenih, ki so vedno pripravljeni pomagati svojim strankam.

Naš uspeh je rezultat timskega dela in nadgrajevanja našega strokovnega znanja in ustvarjalnosti.

V podjetju se danes poleg prvotnih del ukvarjamo z elektro projektivo, izdelavo krmilnih omar, programiranjem krmilnikov in robotov, avtomatizacijo industrijskih procesov, strojegradnjo ter vzdrževanjem industrijske opreme.

Pri našem delu uporabljamo znamke priznanih svetovnih proizvajalcev, saj le tako lahko zagotovimo kakovost in kvaliteto izdelka ali storitve.

Želite sodelovati z nami?

Strokovnjaki v podjetju Propea vedno radi svetujejo strankam in ponudijo celostne rešitve na področju industrijske avtomatizacije in širše.

Pošljite nam sporočilo

Z vami dosegamo uspeh

30+ zadovoljnih kupcev
400+ vgrajenih elektro omar
200+ avtomatiziranih procesov
125686m žice

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

This site is registered on wpml.org as a development site.