Elektro storitve

Ponujamo celovite rešitve na področju avtomatizacije proizvodnih procesov. V podjetju izvajamo projektiranje in izdelavo kompletne projektne dokumentacije krmilj in inštalacij v industriji. Dokumentacija zajema vse potrebne izračune, enopolne ter vezalne sheme.

Elektro projektiranje

Po željah in potrebah naročnika izdelamo elektro dokumentacijo za stroje in naprave.
Za te namene uporabljamo programsko opremo kot so EPLAN P8 Electric, AutoCad, Invetor, …

Izdelava elektro omar

Pri montaži in ožičenju elektro omar strmimo k najsodobnejšim smernicam in standardom. V fazi izdelave sodelujemo z naročnikom in se prilagajamo njegovim željam. Pri svojem delu uporabljamo priznane blagovne znamke.

Ožičenje strojev in naprav

Ožičenje naprav in linij izvajamo v sklopu celotnega našega projekta ali kot del samostojne ponudbe, ki jo izvedemo po elektro projektu naročnika. Ožičenje naprav in linij lahko izvajamo pri naročniku ali v svoji montažni delavnici.

Elektro meritve

Po končanem delu na projektu izvedemo predpisane elektro meritve ter pripravimo vso potrebno dokumentacijo za tehnični prevzem stroja, naprave. S tem preverimo ustreznost elektro instalacij in naprav glede na najnovejše predpisane standarde.

Servis

Pri zagotavljanju dolge življenjske dobe delovanja strojev in elektro omar je bistvenega pomena redno vzdrževanje in servisiranje. Zaradi tega tudi sami opravljamo preventivna vzdrževalna dela ter tako skrbimo za nemoteno delovanje procesov.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

This site is registered on wpml.org as a development site.